You need to upgrade your Flash Player

Bloemketerp 10
VERKOCHT

8801BW Franeker
€ 210.000

Splitlevel woonark met betoncasco.
Afmetingen 20 x 5 m.
Woonoppervlakte: ca. 130 m2 + wal (woon)verblijf ca. 20 m2 boven de garage.
Inhoud: ca. 300 m2
Bouwjaar: 2000/2012
Kadastraal geregistreerd: 8315 BG 1997
Gas, water, elektra en riolering aangesloten.

Wonen op een unieke locatie!
Aan de Elfstedenroute, nabij het historische centrum van Franeker, ligt op een uniek plekje in het groene hart de in 2011 volledig gerenoveerde woonark Pandora. Vanuit de ark heeft u vrij zicht op grazende koeien en daarachter de eeuwenoude stadswal van Franeker. Het gezellige stadscentrum met o.a. het Eise Eisinga planetarium vindt u op 5 minuten loopafstand. De Pandora ligt met acht andere arken op Bloemketerp en is bereikbaar via een rustig fietspad, waarlangs u ook een Albert Heyn en Lidl vindt. Op 5 minuten loopafstand ligt het centrum van Franeker met het Eise Eisinga planetarium, de bibliotheek en andere bezienswaardigheden. Op Bloemketerp vindt u tevens een uitgebreid modern sportcentrum en verwarmd zwembad. Voor de garage is eigen parkeergelegenheid voor drie autos, onder de carport kunt u één auto herbergen, en in de garage passen twee autos. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor een oldtimer liefhebber, een auto hobbyist of gewoon een groot gezin. Franeker ligt strategisch en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Met de auto bent u in 15 minuten in Leeuwarden, Harlingen is 10 minuten, Groningen 45 minuten en Amsterdam 60 minuten.

Genieten van zon en vrijheid!
In de afgeschermde groene tuin van 400 m2 kunt u zomers in alle vrijheid genieten van de zon, of verkoeling zoeken in één van de zitjes of aan het water. Op het terrein vindt u tevens een grote garage van 10x5m, een carport, een schuurtje voorzien van elektrisch en een groente kas. Via de voordeur van de ark komt u in de hal en heeft u toegang tot de ruime woonkeuken, een lange gang en de trap naar de woonkamer.

Moderne energiezuinige ark van alle gemakken voorzien!
De Pandora is voorzien van volledig dubbel geïsoleerde wanden van 25cm dik, geïsoleerde binnenwanden en Thermopane beglazing. Tevens is de ark uitgerust met zonnepanelen voor zowel het 24V (500W) als het 220V (1000Wp) systeem. Het grootste deel van de ark heeft LED verlichting waarvan een deel aangesloten is op het 24V systeem. In de woonkeuken vindt u een sfeervolle schouw met houtkachel die in staat is de hele ark op temperatuur te houden.

Toegang tot de ark wordt verkregen via de afgeschermde groene tuin van 400 m2. Tevens vindt u hier een grote garage van 10x5m met carport, waarin zich de derde slaapkamer en een grote zolder bevinden. In de tuin vindt u nog een schuurtje voorzien van elektrisch en een groente kas voor het kweken van eigen groente, kruiden of fruit. Via de voordeur komt u in de hal en heeft u toegang tot de grote woonkeuken, een lange gang en de trap naar de ruime lichte woonkamer met bijna panoramisch uitzicht. De woonkeuken van 6,45x4,50m is voorzien van een natuurstenen vloer, een grote L-vormige natuurstenen keuken voorzien van vaatwasser en magnetron, en een vrijstaand kookeiland met grote Smeg oven van 90cm. De koelkast is in èèn van de wanden ingebouwd. u vindt hier een sfeervolle schouw met houtkachel, leidingen voor aansluiting op de CV zijn reeds voorbereid. Via de gang heeft u toegang tot twee slaapkamers, de wc, een grote badkamer met zeer ruime instapdouche en een hoekligbad, en de technische ruimte. Boven vindt u de riante woonkamer van 7x4,50m met balkenplafond, inpandig balkonnetje en een weids uitzicht op het weiland, de koeien en de stadswal. De keuken, woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, de overige vertrekken worden verwarmd middels een radiator. De ark heeft Thermopane beglazing en is volledig dubbel geïsoleerd met buitenwanden van 25cm dik. Tevens zijn alle binnenwanden voorzien van isolatie en vindt u op het dak van de ark zonnepanelen voor zowel het 24V (500W) als het 220V (1000Wp) systeem (zijn bij de koop inbegrepen). De garage herbergt een 3e slaapkamer welke voorzien is van eigen toilet en wastafel, en een grote zolder. Ook vindt u hier een autobrug, een zware compressor en een elektrische takel, welke bij de koop inbegrepen zijn.

De gemeente Franeker heeft de ligplaatsen op Bloemketerp als officiële woonschepenhaven aangewezen. Dit betekent dat er geen gedoogbeleid is, maar dat de arken als officiële woningen met bijbehorende rechten en plichten worden erkend. De tuin is geen eigendom maar is onderdeel van de ligplaats. Het liggeld is €304,= (2016) per jaar. Zowel op de ark als in de garage zijn alle nutsvoorzieningen beschikbaar, inclusief 380V en high speed internet.

In 2012 is de Pandora met ligplaats en opstal getaxeerd, het taxatie rapport is ter inzage beschikbaar.

Gegevens:
Splitlevel woonark Pandora: is 20x5 m.
Boven is de woonkamer van 7x4.50m, beneden is een woonkeuken van 6,45x4,50m, een centrale gang, twee slaapkamer, een ruime badkamer en een aparte WC.

De woonkamer, gang en slaapkamers zijn voorzien van een hoogwaardige Wicanders kurkvloer. Het toilet is voorzien van een vermaler (Sanibroyeur).
Vuil water wordt vanuit een 150L septictank middels een 24V Jabsco vuilwater pomp in de gemeentelijk riolering gepompt.

Vrije tuin met schutting rondom van 20x20m.
Er is een houten schuur van 3x2m en een groente kas van 3x2m.

De garage van 5x10m heeft een betonnen fundering met houtskelet opbouw.
Boven de garage is een slaapkamer van 4,50x4m met een eigen WC en wastafel.
De slaapkamer wordt verwarmd door een radiator (CV ketel hangt in de garage).
Boven de garage is een aparte zolder van 4,50x6m.

In het voorste deel van de garage vindt u een auto brug (tot 3000 Kg), een zware takel tot 500 Kg, en een grote 250 liter compressor met ringleiding.
Het achterste deel van de garage is groot genoeg voor het stallen van een extra auto.

De woonark Pandora wordt verkocht inclusief,
• zonnepanelen voor zowel 24V als 220V systeem
• accus voor het 24V systeem
• omvormer 24V-220V (oa voor vermaler WC en deel LED verlichting)
• vermaler WC (Sanibroyeur)
• 24V Jabsco vuilwater opvoerpomp
• TV kast in woonkamer
• plissè gordijnen in woonkeuken
• houtkachel in de woonkeuken
• houtkachel in de garage
• houtstapel voor 2 seizoenen stoken
• auto brug
• takel
• 250 liter compressor

Vraagprijs: € 210.000,-

4ntkdqgu.jpg

                    
                    
                    
                    
                    
             
 
Koopprijs € 210.000
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Woonark met beton casco
Bouwjaar 2000
Ligging Aan open vaarwater
Woonoppervlakte 130 m²
Perceeloppervlakte 530 m²
Inhoud 300 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal verdiepingen 2
Isolatie Goed
Verwarming CV
Tuin 400 m2
Garage Ja
Informatie aanvraag bij: Algemeen telefoonnummer: 06-11924985
 

HETTEMA | Beedigd Woonarktaxateur / Makelaar |Werkgebied heel Nederland
Laatste aanpassing: 31/05/2017 19:23